הכל על בורגול

אם אתם סקרנים איך מכינים בורגול אז הגיעו למקום הנכון! חיטה בורגול היא תוספת טעימה ומזינה לתזונה והיא סופר קלה לבישול. עם המתכון הזה, היו מוכנים לאכילה תוך 15 דקות או פחות. הבורגול האדום הבישול המהיר שלנו עשוי גרגרי חיטה סדוקים המופרדים לחתיכות קטנות ואז מבושלים חלקית, מה שמקל עליכם להתבשל בקמצוץ!

בורגול הוא מרכיב נפוץ בסלט המסורתי במזרח התיכון המכונה טאבולה, המשלב בדרך כלל מיץ לימון, שמן זית, פטרוזיליה ועגבנייה. אתה יכול גם להשתמש בבורגול לפילפים עם שום, עשבי תיבול טריים וצימוקים. הוסף אותו למאפינס, לחם, קציצות וקציצה או השליך אותו לסלטים לעודד טעם נוסף.

כמו רבים מקרובי משפחתו המלאים מחיטה מלאה, חיטה בורגול היא מעצמת תזונה. ישנם 6 גרם חלבון ו -5 גרם סיבים לכל כוס כוס, כמו גם ויטמינים ומינרלים כמו סידן וברזל.

כדי להכין את הבורגול שלך על הכיריים, פשוט שילב עם מים, הביא לרתיחה, מכסה, מרתיח ומבשלים עד שהוא רך (כ -12 דקות). אתה יכול גם להשרות מראש את הבורגול שלך על ידי הנחתה בקערה והוספת כוס מים רותחים. מערבבים ומניחים לעמוד למשך שעה ואז מסננים עודפי נוזלים.

עכשיו כשאתה יודע לבשל בורגול, אתה יכול לצלול למגוון מתכוני בורגול מגוונים וטעים! גלוש בספריה שלנו כדי למצוא דרכים קלאסיות ויצירתיות ליהנות מדגן לבבי זה. ניתן למצוא מתכון טאבולה זה על שקיות הבורגול שלנו, והוא הדרך המושלמת להשתמש בכל הפטרוזיליה הנוספת הזו! בורגול משלב עם נענע, צלצולים, עגבניות, מלפפון, מיץ לימון טרי ועוד לסלט מקסים ומרענן. לארוחת בוקר קערת תבואה, נסה את ארוחת הבוקר של הבורגול ודוחן הקערה. קערה טעימה זו עשויה בורגול, דוחן, ירקות וביצים. לאחר מעורבב, יש להוסיף אותו לרוטב אבוקדו וטמרי או סויה. אתה מוכן לטפל טעים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *